VISION BANCO SAECA - Sociale financiering voor kleine bedrijven en particulieren

VISION BANCO SAECA

Sociale financiering voor kleine bedrijven en particulieren

Paraguay

Visión SA de Finanzas ECA (Visión Banco) is een toonaangevende microfinancieringsinstelling (MFI) in Paraguay, met meer dan 2.000 medewerkers, die in het hele land financiële diensten aanbiedt. Mede dankzij haar uitgebreide netwerk bereikt Visión Banco meer dan 400.000 klanten.

Visión Banco wil een bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling, armoedebestrijding en het creëren van werkgelegenheid in het land.

De instelling richt zich voornamelijk op particulieren en kleine bedrijven in de formele en informele sector, in steden en op het platteland. Visión Banco biedt verschillende financiële diensten aan en haar activiteiten zijn gebaseerd op een duidelijke strategie die gericht is op dienstverlening door het hele land. Bovendien biedt Visión Banco ook verschillende niet-financiële diensten aan en zijn de klantenservicekantoren lang open, inclusief in het weekend. Daarnaast is er een online service, VISION ON LINE, die 24 uur per dag bereikbaar is en wordt er mobiel bankieren aangeboden via VISION MOVIL.

Visión Banco heeft een sterke sociale missie, onderschrijft de klantbeschermingsprincipes van de Smart Campaign en is lid van de Global Alliance for Banking on Values.

Visión Banco ging in 1992 van start met slechts zeven medewerkers. In 2006 werd de organisatie partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF